10è aniversari | Des de 6 cèntims / paraula

 

info@veritas-traducciones.com

963264372 - 650282576

versio en catala version en Español english page google+ linkediin facebook

Telèfon: Empresa: Nom: E-mail:
Deixi les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè

AQUEST LLOC WEB USA COOKIES EVENTUALMENT . CONSULTI EL NOSTRE AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE COOKIES A LA SECCIÓ DE CONTACTE

 

Servicios de traducci�n con traductores cualificados

Sistema de treball i serveis

Fem 10 anys oferint la millor qualitat !

 

El nostre sistema de contractació i treball és senzill. El client ens envia el document per a traduir i en un termini màxim de 24 hores li remetem un pressupost detallat , indicant el preu del treball i el termini de lliurament

 

Quan el client ens dóna el seu OK , comencem a treballar i la traducció es lliura en el dia estipulat , generalment per correu electrònic .

 

Un cop el client hagi revisat la traducció i li sembli satisfactòria , li fem entrega la factura i el compte on s'ha de realitzar el pagament .

 

 

At A Veritas Traduccions treballem sempre amb traductors professionals nadius en llengua destí , especialitzats en camps concrets i amb una llarga experiència en aquest ofici . Encara que s'utilitzin sistemes informàtics per ajudar al traductor i que aquest realitze el treball d'una manera més ràpida , la traducció la fan sempre persones qualificades i després és revisada també per professionals .

 

Oferim serveis de traducció urgent i normal , per a petits i grans volums , en la majoria dels idiomes espanyols regionals , en les llengües europees i en les orientals . Anglès, francès , italià , alemany , català ... són els idiomes més sol • licitats .

 

Treballem en multitud de camps :

traduccions comercials

traduccions jurídiques

traduccions publicitàries

traduccions web

traduccions artístiques

traduccions tècniques

Traduccions farmacèutiques , etc .

 

Les combinacions més comunes són anglès espanyol , espanyol anglès , francès espanyol, espanyol francès , italià espanyol , espanyol italià, alemany espanyol, espanyol alemany, català espanyol, espanyol català ... però treballem amb multitud d'idiomes . Consulteu la secció de tarifes.

 

Per oferir-li el millor servei , perquè els seus textos gaudeixin dels més alts estàndards de qualitat , disposem d'un sistema de treball que li assegurarà una qualitat òptima en les seves traduccions :

 

 

1.Recepció de la traducció i assignació d'aquesta a un traductor qualificat , natiu en llengua destí i especialitzat en la matèria .

 

2.Realització de la traducció .

 

3. Revisió de la traducció per aconseguir una òptima qualitat .

 

4. Entrega de la traducció .

 

 

Importants clients , del sector públic i privat , han confiat en nosaltres en aquests últims deu anys . Aquí té algunes les empreses i institucions per a les quals hem treballat .

 

Some of the clients that have placed their trust in us universidad politecnica de valencia universidad del pais vasco pedro linares abogados imex

 

También puede seguirnos en diferentes redes sociales >>